Calçotades i plats típics
CALÇOTADES & PLATS TÍPICS
Com és la calçotada al Restaurant el Jardí?
  A casa nostra no volem que la calçotada sigui un àpat més, si no una "festa", envoltats dels nostres familiars i, o amics i que junts passem un dia inoblidable, sense presses, cues ni horaris marcats.
CASTELLANO ENGLISH
  Podreu gaudir d’uns calçots cuits amb redoltes de la poda dels ceps de l’any anterior.
Uns calçots que han estat conrreats en les nostres terres, i que en podreu menjar tots els que vulgueu. Doncs, la base principal és la calitat, comensant pel calçot, on el Pau es cuida del seu conrreu, fins arribar a la taula, on els servim amb teules, com és típic d’una bona calçotada. La seva salsa també es un dels elements més importants per què el calçot sigui ja del tot exquisit, on provant i provant, la meva mare i jo vam aconseguir aquest paladar, que fa recordar durant la llarga temporada a molts calçotaires,
la calçotada al Restaurant el Jardi.

el Pau
VISCA LA GRAN FESTA DE LA CALÇOTADA!! Servim unes amanides per compartir, llangonissa de salomò, fesols, all i oli, cartxofes, patata al caliu i xai amb unes casoles de terra amb brasa a dins, on així podrán disfrutar d’una carn de xai sempre calenta. Com a postres servim la crema catalana com la feien les nostres àvies, que tampoc se la poden deixar perdre, per què són els postres més adients per aquesta gran Festa, La Calçotada. Vi de la Terra servit amb porrons, cava del Jardi, Cafè i licors són el complement d’aquest àpat.
   Nosaltres Pau, MªAssumpció i Eva, des d’aquí volem donar les gràcies a tots els nostres clients, amics i futurs, per què sense vosaltres el Restaurant el Jardí, no hagués tingut l’alegria i la il·lusió que hem tingut fins ara, i que esperem en un futur.
 
Restaurant El Jardi de Salomo: calçotades C/Prat de la Riba,9. 43885 SALOMÓ (TARRAGONA) | Tel/Fax: 977 629 093