Una petita història de la casa pairal de la Mª Assumpció, que està ubicada al cor de Salomó, a la plaça de l’església , C/Prat de la Riba , Núm.9.

Cal remarcar que les tres generacions de la família es dedicaven a la pagesia. L’espai que ara ocupa el restaurant, era un lloc que tenia el meu pare on guardar les eines del camp com el carro, la mula… Després el meu pare va deixar aquesta activitat per l’edat. El meu marit El Pau i jo vam treballar a Barcelona al sector de la restauració des de l’any 1963 fins al 1985, any que vam decidir tornar al poble, a Salomó i deixar el que teníem a Barcelona, per començar una nova vida, I aquí, on vam viure amb els meus pares, vam transformar el Jardí de la casa pairal amb el que ara és El Restaurant El Jardí de Salomó. La inauguració va ser l’any 1987.

 

En un principi, la idea era només fer calçotades, però després la cosa es va anar animant, i vam acabar fent celebracions de tota mena al llarg de l’any. Actualment seguim treballant cada dia, amb Menús de cap de setmana, fora de la temporada de calçots que va del mes de Novembre a l’Abril. Tanmateix servim menús diaris tot l’any, fem Celebracions de tota mena, esmorzars de forquilla, …

I hem consolidat les calçotades de llarga tradició a Salomó.